overdracht voorzitter schap
Stichting 't Hukske ism Elroco Jaarmarkten

Moederdagbraderie Zondag 14mei 2017 November van 11.00 tot 17.00 uur op het Hubertusplein, Alberdinkg Thijmstraat georganiseerd door Stichting 't Hukske ism Elcoro Jaarmarkten
info@elroco-jaarmarkten.nl

Volgende markt Moederdag 14Mei 2017
ISM Elroco jaarmarkten

Er kan lekker geshopt worden, kleren gepast worden en ook voor de innerlijke mens is er ruim aanbod van lekkere hapjes en drankjes.
Zelfs voor de Kinderen komt er een Draaimolen - Zweefmolen - worden er echte "ouderwetse" poffertjes gemaakt en kun je geschminkt worden.
Namens de markt deelnemers,de organisatie en natuurlijk de winkeliers van harte welkom op het Hubertusplein - Alberdinkg Thijmstraat te Blerick van 11.00 tot 17.00 uur.

De braderie wordt al meer dan 20 jaar met veel liefde, tijd en energie georganiseerd door stichting 't Hukske.

Al meer dan 20 naar  geleden is de braderie ontstaan vanuit de winkeliers op de Alberingk Thijmstraat - Hubertusplein om de straat levendig te maken en te promoten. .
Wij als organisatie met als voorzitter Gaby Bots, vinden dat het dit soort zaken die de straat iets unieks geven en wat bewaard moet blijven voor Blerick.
Tot Zondag 14Mei in Blerick

!